Vákuum sütésről röviden

A vákuum sütés egy főként távol keleten használt technológia, melyet kisebb élelmiszeripari gyártók használnak. A sütő felépítését tekintve egy vákuum kamrából és egy ebben elhelyezkedő sütőből áll, így az alacsony nyomásból adódóan 30-40 százalékkal alacsonyabb hőmérsékleten is tökéletesen megsülnek a termékek.

A technológia előnye, hogy az alacsonyabb hőmérsékletből adódóan lényegesen kevesebb káros anyag képződik, mint a hagyományos sütés során, a termék ropogósabb lesz, hozzáadott anyagok nélkül is megőrzi a gyümölcsök és zöldségek eredeti színét, intenzívebb ízű lesz, valamint lényegesebb kevesebb zsíradékot szív fel a gyümölcs a folyamat során.

2019-03-05T19:10:43+00:00
NE MARADJ LE:)
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hamarosan indul a webáruházunk rengeteg finomsággal és nyitási akciókkal. Ha nem akarsz lemaradni, akkor iratkozz fel, hogy az elsők között értesülhess.
Feliratkozok
Semmit nem kockáztatsz, mert bármikor leiratkozhatsz
close-link
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.