datolya_natur

Mit találok itt?

Mit tartalmaznak a gyümölcsök?

Ebbe a kategóriába találhatod azokat az aszalt gyümölcsöket, melyekhez a feldolgozás során nem adtak hozzá cukrot.
Vannak olyan esetek, amikor egyéb hozzáadott anyagokra van szükség annak érdekében, hogy az állandó magas minőséget tartani lehessen. Az aszalást a lehető legkíméletesebben próbálják elvégezni (mivel a fő szempont az, hogy finom, lágy, tökéletes állagú és egészséges legyen az eredmény:) ), így bizonyos gyümölcsök esetében a bacik nem tűnnek el olyan mértékben, hogy az hosszabb távon is biztonságosan finom és fogyasztható legyen. Ilyen esetekben van szükség arra, hogy bizonyos hozzáadott anyaggal lassítsák a gyümölcsben a belső folyamatokat.
Ha van lehetőség arra, hogy 100 százalékban natúr terméket kínáljunk, akkor minden esetben ezzel próbálkozunk, ezért kapható nálunk két féle mangó, az egyik Afrikából, a másik Thaiföldről, két féle sárgabarack Törökországból, melyek közül az egyik teljesen natúr, így mézesebb ízvilág jellemzi, míg a másik a megszokott világos színű sárgabarackból egy prémium és egy sütéshez-főzéshez-aprításhoz ajánlott típus.