Piros Ribizli – Liofilizált

Magas C-vitamin tartalom
Káliumban gazdag
Müzlibe, tortákhoz, süteményekbe
Hozzáadott anyagoktól mentes
Intenzív savanyú, ribizli íz

Leírás

Ilyet még sose kóstoltál!

A liofoliziált piros ribizli több szempontból is érdekes. Egyrészt: mindennapjainkban ritkán fogyasztunk piros ribizlit, pedig igen egészséges. A liofilizálás segítségével pedig olyan “halmazállapotban” fogyaszthatjuk ezt a különlegességet, ami semmivel sem összehasonlítható.

Miért jó a liofilizált ribizli?

A liofilizált ribizli – vagy más néven, piros/vörös ribiszke – kellemes, savanykás ízű és rendkívül magas C-vitamin tartalommal bír. Ennek megőrzése miatt friss fogyasztásra, gyorsfagyasztásra, liofilizálásra tökéletes, ugyanakkor dzsemek, lekvárok, gyümölcslevesek, mártások elkészítéséhez is kiváló. A C-vitamin mellett a liofilizált piros ribizli fontos ásványi anyagai közül kiemelkedő a káliumtartalma, növényi zsírjai pedig jótékony hatással vannak a bőrre. A liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékeny, emiatt csomagolása, és a csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelt figyelmet igényel. A gyümölcs kiváló müzlibe, sütemények díszítésére és mártások elkészítéséhez. A piros ribizliről fogyasztásának előnyeiről ide kattintva olvashat további információkat.

További információk

Összetevők

Piros Ribizli

Származási hely

Németország

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Tápanyag információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 210 Kcal / 880 Kj
Zsír: 1,27 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,25 g
Szénhidrát: 30,3 g
Amelyből cukrok: 30,3 g
Rost: 22,19 g
Fehérje 7,16 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Piros Ribizli – Liofilizált” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük