Mandula pálcika

A hagyományos mandula összes jó tulajdonságával
Különleges rágcsálnivaló
Tökéletes ételek díszítéséhez

Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Mindent a manduláról!

Gondoltad volna-e, hogy a legkiválóbb mandula, pontosabban héjas mandula az Egyesült Államokból, azon belül is Kaliforniából érkezik hozzánk? Pedig így van. Az is érdekes tudnivaló még, hogy a manduláknak külön besorolási rendszere van, mely 3 főbb ismérvet takar, ezek alapján értékelik őket. Számít a mandula fajtája (pl. Nonpareil, Monterey, Carmel, Butte, Frizt, Padre, Aldrich, Wood Colony, Price, Sonora),  mérete (18/20-40/50)  és osztálya. A szemek osztályozása nyolc tényező alapján történik. Számít a szemek szabályosságra, karcolások és sérülések, a dupla szemek aránya, idegen anyagok, por, törött darabok, egyéb sérülések és komolyan sérült szemek aránya. A mandula pálcika fontosabb információi:

-A mandula pálcika fogyasztásával jó eséllyel csökken a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélye
-Magas rosttartalma gyógyír lehet különböző szorulással kapcsolatos panaszokra
-Gazdag E-vitaminban, ami csökkenti az öregedési folyamatokat
-Serkenti az agy működését, a memória megőrzését és a figyelmi zavarok leküzdését
-Rendszeres fogyasztásával erősödik a hajszerkezet
-Elengedhetetlen a csonterősítéshez, mivel gazdag foszforban és káliumban
-Káros koleszterinszint csökkentő hatással rendelkezik, hála a telítetlen zsírsavaknak

A mandula pálcika különleges, hosszanti vágott verzióban kerül az asztalokra, rágcsálnivalóként, sütemények díszítéseként, salátákhoz, töltelékekhez, pirítva és nyersen egyaránt.

További információk

Összetevők

Mandula

Allergének

Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Származási hely

USA

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 628 Kcal / 2593 Kj
Zsír: 56 g
Amelyből telített zsírsavak: 4,5 g
Szénhidrát: 4 g
Amelyből cukrok: 4 g
Rost: 12 g
Fehérje 21 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mandula pálcika” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük