Mandula – Tejcsokoládéban

Kényeztető ízvilág
Selymes csokoládé
Olajdús mandula

Leírás

Fenséges csoda, édesszájúaknak

Tudtad, hogy a mandula az egyik legnépszerűbb magféle? Azért sejthető volt, hisz brit tudósok is bebizonyították!  Sós, natúr, pörkölt, héjas változata sok boldog percet okozott már mindnyájunknak, de a tejcsokoládés mandula még többet fog. Nagy a kísértés, de szerintünk engedj neki, hisz az egyik legkitűnőbb cseh csokoládéfajtába van mártva ez az egészséges mag, garantáltan nem fogod megbánni!

Ha pedig megtetszett, akkor próbáld ki a tejcsokoládéba mártott VÖRÖS ÁFONYÁT, vagy tejcsokoládéba mártott KÓKUSZ KOCKÁT.

A tejcsokoládés mandula jótékony hatásairól

-A mandula (a legtöbb magféléhez hasonlóan) olajos, és tele van telítetlen zsírsavakkal, melyek segítenek csökkenteni a káros koleszterinszintet.
-Rendszeres fogyasztása csökkenti a szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélyét.

További információk

Összetevők

Tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaómassza, növényi olaj, tejzsír, tejsavópor, laktóz,
emulgeálószerek: napraforgó lecitin, E476, aroma), pörkölt mandulabél, fényezőanyag: sellak,növényi zsír, étkezési sav: citromsav,tartósítószer: szorbinsav.

Allergének

Diófélék, laktóz. Nyomokban földimogyorót, glutént és szóját tartalmazhat.

Származási hely:

Csehország

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 565 Kcal / 2354 Kj
Zsír: 36 g
Amelyből telített zsírsavak: 16 g
Szénhidrát: 50 g
Amelyből cukrok: 45 g
Rost: 3,9 g
Fehérje 8,3 g
Só: 0,1 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mandula – Tejcsokoládéban” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük