Manduladrazsé – Karamellás

Magyar termék
Nagyszerű ízharmónia
Prémium tejcsokoládéba, karamellába mártva

Leírás

Tudjuk, vannak köztetek, akik nem rajonganak a karamelláért…

…de szerintünk a karamellás manduladrazsé meg fog győzni titeket ennek az ellenkezőjéről. Egy mód van rá, hogy ennek a kérdéskörnek a végére járhassunk: meg kell kóstolnod! De igazából biztosak vagyunk a végeredményben, hiszen egyszerűen fantasztikus ez a fenséges ínyencség.

Az isteni, magyar mandulát először fehércsokiba, majd karamellába mártották és így jött létre a karamellás manduladrazsé.

Ha továbbra sem vagy meggyőzve (vagy csak szeretnéd kiegészíteni az érzést), akkor ajánljuk figyelmedbe néhány másik manduladrazsénkat is: például a FEHÉRCSOKIS-KÓKUSZOSAT, vagy az ÉTCSOKOLÁDÉSAT.

A mandula jótékony hatásairól

-A mandula (a legtöbb magféléhez hasonlóan) olajos, és tele van telítetlen zsírsavakkal, melyek segítenek csökkenteni a káros koleszterinszintet.
-Rendszeres fogyasztása csökkenti a szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélyét.

További információk

Összetevők

Fehércsokoládé (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, temészetes aroma), tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aroma), pörkölt mandulabél, karamellizált cukor, méz, természetes karamell aroma.

Allergének

Szója, laktóz, diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Származási hely

Magyarország

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 619 Kcal / 2572 kJ
Zsír: 45 g
Amelyből telített zsírsavak: 13 g
Szénhidrát: 38 g
Amelyből cukrok: 31 g
Rost: 5 g
Fehérje 13 g
Só: 0.1 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Manduladrazsé – Karamellás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük