Mazsola – apró szemű, arany

Esztétikus, apró szemek
Magas antioxidáns tartalom
Különlegesen édes ízvilág

Leírás

Honnan származik a mazsola?

A mazsola leggyakrabban magtalan szőlőfajták aszalt, megaszalódott bogyója. Óvatosan kell szüretelni hozzá, hogy ne maradjanak kocsánycsonkok a szőlőn. Ezután hideg vízzel alaposan megmossák, majd szárítják, osztályozzák, gőzölik. Érdekesség: évente körülbelül másfél millió tonnányit termelnek belőle.

És mire jó az apró szemű mazsola(azon kívül, hogy finom)?

Minden nap találkozhatunk olyan emberekkel, akik még a mazsola látványától is rosszul vannak. Kikapargatják a süteményekből, de milyen rosszul teszik! A mazsola, legyen szó bármilyen változatáról is, igen hatékony egészségmegőrző hatásokkal rendelkezik, duplán igaz ez a Finest Extra Arany Mazsolára. “Szemezgessünk” ezekből most néhányat!

-Már naponta néhány szem belőle jót tesz az emésztésnek, gyomornak. Olyan rostokat tartalmaz, melyek megszüntetik a székrekedést.
-Nagy mennyiségben tartalmaz vasat és B-vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a vérszegénység kezelésében.
-Kevesen tudják, de meglepően hatékony, ha füst és légszennyezés hatására kialakult szabadgyökök elpusztításáról van szó. A szabadgyökök felelnek a korai öregedésért, illetve a sejtkárosodás legjaváért.

A termék Extra Arany verzióját megtalálhatod ITT.

További információk

Összetevők

Mazsola, tartósítószer: kén-dioxid

Allergének

Szulfit. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Származási hely

Irán

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 302 Kcal / 1264 Kj
Zsír: 0,5 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,15 g
Szénhidrát: 79,5 g
Amelyből cukrok: 59,2 g
Rost: 3,4 g
Fehérje 3,4 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mazsola – apró szemű, arany” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük