Mazsola – szmirnai

Mag nélküli
Gyönyörű arany színvilág
Apró, finom szemek

Leírás

Honnan származik a mazsola?

A szmirnai mazsola leggyakrabban a legnagyobb minőségű magtalan szőlőfajták aszalt, megaszalódott bogyója. Óvatosan kell szüretelni hozzá, hogy ne maradjanak kocsánycsonkok a szőlőn. Ezután hideg vízzel alaposan megmossák, majd szárítják, osztályozzák, gőzölik. Érdekesség: évente körülbelül másfél millió tonnányit termelnek belőle.

És mire jó a szmirnai mazsola(azon kívül, hogy finom)?

Tudjuk, tudjuk, sokan kiszedik a süteményekből, de nagy kár, hiszen a mazsola igen hatékony egészségmegőrző hatásokkal rendelkezik, duplán igaz ez a Finest Szmirna Mazsolára. “Szemezgessünk” ezekből most néhányat!

-Már naponta néhány szem belőle jót tesz az emésztésnek, gyomornak. Olyan rostokat tartalmaz, melyek megszüntetik a székrekedést.
-Nagy mennyiségben tartalmaz vasat és B-vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a vérszegénység kezelésében.
-Kevesen tudják, de meglepően hatékony, ha füst és légszennyezés hatására kialakult szabadgyökök elpusztításáról van szó. A szabadgyökök felelnek a korai öregedésért, illetve a sejtkárosodás legjaváért.

Szmirna, más néven Izmir Törökország harmadik legnagyobb városa. Innen származik ez a nagyobb, világos, mag nélküli mazsolafajta, mely az egyik legnemesebb és tökéletes nassolnivaló. A termék Extra Arany verzióját megtalálhatod ITT.

További információk

Összetevők

Mazsola

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Származási hely

Irán

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 292 Kcal / 1221 Kj
Zsír: 0,4 g
Amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 69,4 g
Amelyből cukrok: 50 g
Rost: 2 g
Fehérje: 2,7 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mazsola – szmirnai” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük