Hatalmas C-vitamin mennyiség
Különleges illat
Különleges íz
Ananász szelet
Leírás
Hogyan készül?
Az aszalás egy igen kényes művelet, melynek végeredménye mégis megéri azt a rengeteg időt és odafigyelést, melyet igényel. Először megmossák a gyümölcsök, majd szárítják, ezután pedig meghámozzák az ananász, szeletelik, majd egy felhevített, cukros oldattal leöntik, majd a egészet állni hagyják. Ezt a folyamatot többször is megismétlik, s csak ezután kerülhet a boltok polcaira az ananász szelet.
Bemutatás
Az ananász őshazája Közép-Amerika és Dél-Amerika, de lényegében mindenhol hajlamos az előfordulásra, ahol trópusi éghajlat van, vagy őserdő. A Finest által forgalmazott ananász szelet származási helye Thaiföld.
Az ananász egészségmegőrző tulajdonságairól:
-Számottevő vitaminforrásként tartják számon, így például a vér savtartalmát is csökkenti, és segít megőrizni a savbázis egyensúlyt.
-Halott már a bromelinről? Ez egy enzim, mely talán a legértékesebb összetevője az ananásznak. Szerepet játszik a zsír elégetésében, ezért olyan hasznos fogyókúra idején az ananász.
-Tisztítókúrák elengedhetetlen kelléke, hiszen gyorsítja az emésztést, így a méreganyagok is gyorsabban örülnek a szervezetből.
További információk
Összetevők | Ananász, cukor, antioxidáns: kén-dioxid |
---|---|
Allergének | Szulfit. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. |
Származási hely | Thaiföld |
Átlagos tápérték | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.