Ananász szelet

Hatalmas C-vitamin mennyiség
Különleges illat
Különleges íz

Leírás

Hogyan készül?

Az aszalás egy igen kényes művelet, melynek végeredménye mégis megéri azt a rengeteg időt és odafigyelést, melyet igényel. Először megmossák a gyümölcsök, majd szárítják, ezután pedig meghámozzák az ananász, szeletelik, majd egy felhevített, cukros oldattal leöntik, majd a egészet állni hagyják. Ezt a folyamatot többször is megismétlik, s csak ezután kerülhet a boltok polcaira az ananász szelet.

Bemutatás

Az ananász őshazája Közép-Amerika és Dél-Amerika, de lényegében mindenhol hajlamos az előfordulásra, ahol trópusi éghajlat van, vagy őserdő. A Finest által forgalmazott ananász szelet származási helye Thaiföld.

Az ananász egészségmegőrző tulajdonságairól:

-Számottevő vitaminforrásként tartják számon, így például a vér savtartalmát is csökkenti, és segít megőrizni a savbázis egyensúlyt.
-Halott már a bromelinről? Ez egy enzim, mely talán a legértékesebb összetevője az ananásznak. Szerepet játszik a zsír elégetésében, ezért olyan hasznos fogyókúra idején az ananász.
-Tisztítókúrák elengedhetetlen kelléke, hiszen gyorsítja az emésztést, így a méreganyagok is gyorsabban örülnek a szervezetből.

További információk

Összetevők

Ananász, cukor, antioxidáns: kén-dioxid

Allergének

Szulfit. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Származási hely

Thaiföld

Átlagos tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 335 Kcal / 1402 Kj
Zsír: 0 g
Amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 93 g
Amelyből cukrok: 77 g
Rost: 2 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ananász szelet” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

NE MARADJ LE:)
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hamarosan indul a webáruházunk rengeteg finomsággal és nyitási akciókkal. Ha nem akarsz lemaradni, akkor iratkozz fel, hogy az elsők között értesülhess.
Feliratkozok
Semmit nem kockáztatsz, mert bármikor leiratkozhatsz
close-link
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.