Banán – Liofilizált

Káliumban és magnéziumban gazdag
Kalóriadús
Müzlikbe, süteményekbe
Hozzáadott anyagoktól mentes

Leírás

Ettem már, de mi is ez pontosan?

A liofilizált banán miből készül? Banánból! A mai termesztett banánok őse a vadbanán, melynek őshazája Délkelet-Ázsia, de már a görögök is ismerték. Amúgy a trópusokon elterjedt és termesztett lágy szárú, egyszikű, gyakran fa termetű növény termése a banán.

Miért jó a liofilizált banán?

Rendkívül kalóriadús, könnyen emészthető, így minden napszakban fogyaszthatjuk és energiával tölti el szervezetünket. Káliumban és magnéziumban igencsak gazdag. Utóbbi segíti vérnyomásunk szinten tartását és szívünk megfelelő működését, előbbi pedig a csontjaink védelmét segíti. Sportolás, testmozgás előtt előszeretettel fogyasztják gyors felszívódása, valamint cukortartalma miatt, amely hamar stabilizálja vércukorszintünket. A liofilizált banán fogyasztása ajánlott akár önmagában, akár müzlikbe keverve. Ugyanakkor a liofilizálás velejárója a termék külső befolyásokra való érzékenysége, amely miatt szállítása és csomagolása komoly odafigyelést igényel. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a banánban megtalálható vitaminokat és tápanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait.

További információk

Összetevők

Banán

Származási hely

Németország

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Tápanyag információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 334 Kcal / 1397 Kj
Zsír: 0,7 g
Amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 74,3 g
Amelyből cukrok: 64,1 g
Rost: 6,8 g
Fehérje: 4,3 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Banán – Liofilizált” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük