Káliumban és magnéziumban gazdag
Kalóriadús
Müzlikbe, süteményekbe
Hozzáadott anyagoktól mentes
Banán – Liofilizált
Leírás
Ettem már, de mi is ez pontosan?
A liofilizált banán miből készül? Banánból! A mai termesztett banánok őse a vadbanán, melynek őshazája Délkelet-Ázsia, de már a görögök is ismerték. Amúgy a trópusokon elterjedt és termesztett lágy szárú, egyszikű, gyakran fa termetű növény termése a banán.
Miért jó a liofilizált banán?
Rendkívül kalóriadús, könnyen emészthető, így minden napszakban fogyaszthatjuk és energiával tölti el szervezetünket. Káliumban és magnéziumban igencsak gazdag. Utóbbi segíti vérnyomásunk szinten tartását és szívünk megfelelő működését, előbbi pedig a csontjaink védelmét segíti. Sportolás, testmozgás előtt előszeretettel fogyasztják gyors felszívódása, valamint cukortartalma miatt, amely hamar stabilizálja vércukorszintünket. A liofilizált banán fogyasztása ajánlott akár önmagában, akár müzlikbe keverve. Ugyanakkor a liofilizálás velejárója a termék külső befolyásokra való érzékenysége, amely miatt szállítása és csomagolása komoly odafigyelést igényel. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a banánban megtalálható vitaminokat és tápanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait.
További információk
Összetevők | Banán |
---|---|
Származási hely | Németország |
Allergének | Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. |
Tápanyag információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.