Hozzáadott adalékanyagoktól mentes
Minőségi eljárással gyorsfagyasztott
Magas C-vitamin tartalom
Intenzív, savanykás ízvilág
Fekete Ribizli – Liofilizált
Leírás
A fekete ribizliről
A liofilizált fekete ribizli igen hasonlatos a piros változathoz. Savanykás ugyan, de akit ez elriasztana, azokat hadd nyugtassuk meg annyival, hogy igazán kellemes ízű, és ráadásul még magas C-vitamin tartalommal is rendelkezik. Ha ez nem lenne elég, a liofilizált fekete ribizli még fontos ásványi anyagokkal is rendelkezik, olyanokkal, mint például a kálium, növényi zsírjai pedig kiemelkedően pozitív hatással vannak a bőrre.
Nagyszerű kísérője lekvároknak, gyümölcsleveseknek, vagy mártásoknak.
Ha szeretné kipróbálni a piros változatot is, kérem, kattintson IDE!
A liofilizálásról
A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a ribizliben megtalálható vitaminokat és tápanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!
További információk
Összetevők | Fekete ribizli |
---|---|
Allergének | Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. |
Származási hely | Németország |
Átlagos tápérték | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.