Fekete Ribizli – Liofilizált

Hozzáadott adalékanyagoktól mentes
Minőségi eljárással gyorsfagyasztott
Magas C-vitamin tartalom
Intenzív, savanykás ízvilág

Leírás

A fekete ribizliről

A liofilizált fekete ribizli igen hasonlatos a piros változathoz. Savanykás ugyan, de akit ez elriasztana, azokat hadd nyugtassuk meg annyival, hogy igazán kellemes ízű, és ráadásul még magas C-vitamin tartalommal is rendelkezik. Ha ez nem lenne elég, a liofilizált fekete ribizli még fontos ásványi anyagokkal is rendelkezik, olyanokkal, mint például a kálium, növényi zsírjai pedig kiemelkedően pozitív hatással vannak a bőrre.

Nagyszerű kísérője lekvároknak, gyümölcsleveseknek, vagy mártásoknak.

Ha szeretné kipróbálni a piros változatot is, kérem, kattintson IDE!

A liofilizálásról

A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a ribizliben megtalálható vitaminokat és tápanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!

További információk

Összetevők

Fekete ribizli

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Származási hely

Németország

Átlagos tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 210 Kcal / 880 Kj
Zsír: 1,1 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,13 g
Szénhidrát: 31,69 g
Amelyből cukrok: 30,86 g
Rost: 35,17 g
Fehérje 6,6 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fekete Ribizli – Liofilizált” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük