Földimogyoró – Sós Pörkölt

Magas E-Vitamin tartalom
Közkedvelt vendégváró
Abbahagyhatatlan snack

Kategóriák: , , ,

Leírás

Miért jó?

A sós földimogyoró alapja, a natúr földimogyoró Dél-Amerikából származik. Hasznos tápanyagokban (mint az E, C és B-komplex vitaminok, illetve különböző ásványi anyagok) és antioxidánsokban is gazdag. Ezeknek köszönhetően rendszeres fogyasztása pontosan milyen módokon is tesz jót szervezetünknek? Például:

-Jót tesz a szív- és érrendszerünknek.
-Nagy mennyiségű rosttartalma elősegíti az emésztésünket.

Hogy készül?

Az első lépés a tisztítás: el kell távolítani a héjat az egész, natúr mogyorószemekről. Ezután következik a pörkölés metódusa, ennek során nyerik el a szemek végleges ízüket. Gondoltad volna, hogy ez a pörkölés jót tesz a mogyorónak? Az ásványi anyag tartalom növekszik, míg a nyers termékre jellemző, kevésbé egészséges gombák mértéke jelentősen csökken. Ez pedig igen pozitív.

Kínálatunkban a földimogyorót krém formájában, illetve sótlan és édes verzióban is megtalálja. Ez utóbbi, a bajor földimogyoró édes, ugyanis pörkölés utána  mogyorót egy finom cukormázzal, majd fahéjjal vonjuk be. Ezt a kitűnő termékünket megtalálhatjátok ITT.

További információk

Összetevők

Földimogyoró, napraforgóolaj

Allergének

Földimogyoró. Nyomokban dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.

Származási hely

Argentína

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 515 Kcal / 2154 Kj
Zsír: 37,3 g
Amelyből telített zsírsavak: 7 g
Szénhidrát: 17 g
Amelyből cukrok: 4 g
Rost: 12 g
Fehérje: 28,5 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Földimogyoró – Sós Pörkölt” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük