Magas E-Vitamin tartalom
Közkedvelt vendégváró
Abbahagyhatatlan snack
Földimogyoró – Sós Pörkölt
Leírás
Miért jó?
A sós földimogyoró alapja, a natúr földimogyoró Dél-Amerikából származik. Hasznos tápanyagokban (mint az E, C és B-komplex vitaminok, illetve különböző ásványi anyagok) és antioxidánsokban is gazdag. Ezeknek köszönhetően rendszeres fogyasztása pontosan milyen módokon is tesz jót szervezetünknek? Például:
-Jót tesz a szív- és érrendszerünknek.
-Nagy mennyiségű rosttartalma elősegíti az emésztésünket.
Hogy készül?
Az első lépés a tisztítás: el kell távolítani a héjat az egész, natúr mogyorószemekről. Ezután következik a pörkölés metódusa, ennek során nyerik el a szemek végleges ízüket. Gondoltad volna, hogy ez a pörkölés jót tesz a mogyorónak? Az ásványi anyag tartalom növekszik, míg a nyers termékre jellemző, kevésbé egészséges gombák mértéke jelentősen csökken. Ez pedig igen pozitív.
Kínálatunkban a földimogyorót krém formájában, illetve sótlan és édes verzióban is megtalálja. Ez utóbbi, a bajor földimogyoró édes, ugyanis pörkölés utána mogyorót egy finom cukormázzal, majd fahéjjal vonjuk be. Ezt a kitűnő termékünket megtalálhatjátok ITT.
További információk
Összetevők | Földimogyoró, napraforgóolaj |
---|---|
Allergének | Földimogyoró. Nyomokban dióféléket és szezámmagot tartalmazhat. |
Származási hely | Argentína |
Tápérték információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.