Magas E-Vitamin tartalom
Közkedvelt vendégváró
Abbahagyhatatlan snack
Földimogyoró – Pörkölt
Leírás
Miért jó?
A pörkölt földimogyoró alapja, a natúr földimogyoró Dél-Amerikából származik. Hasznos tápanyagokban (mint az E, C és B-komplex vitaminok, illetve különböző ásványi anyagok) és antioxidánsokban is gazdag. Ezeknek köszönhetően rendszeres fogyasztása pontosan milyen módokon is tesz jót szervezetünknek? Például:
-Jót tesz a szív- és érrendszerünknek.
-Nagy mennyiségű rosttartalma elősegíti az emésztésünket.
A natúr, egész mogyorószemekről először eltávolítjuk a héjat, majd pörkölés útján nyerik el végleges ízvilágukat. Érdekes, hogy a termék pörkölése jótékony hatással van a termékre, hiszen ásványi anyag tartama csökken, ugyanakkor jelentősen csökken a nyers termékre jellemző kevésbé egészséges gombák mértéke is, ami igen pozitív.
A földimogyorónak számtalan felhasználási módja van, és az eredeti magvan kívül van még egy közös tulajdonságuk: mindegyik egytől-egyik nagyszerű! Ráadásul mindegyik megtalálható a Nuts & Berries kínálatában. Van krém formájában, sós, illetve édes verzióban is. Ez utóbbi, a bajor földimogyoró édes, ugyanis pörkölés utána mogyorót egy finom cukormázzal, majd fahéjjal vonjuk be. Ezt a kitűnő termékünket megtalálhatjátok ITT. Ha pedig földimogyoróvajra vágynál kattints ide.
A pörkölt verzió egészségügyileg azért bölcsebb választás a sós, vagy cukrozott formáin felül, mert utóbbi kettő nagy mennyiségű fogyasztása magas vérnyomáshoz, megromlott máj és emésztőrendszeri panaszokhoz vezethet.
További információk
Összetevők | Földimogyoró, napraforgóolaj |
---|---|
Allergének | Földimogyoró. Nyomokban dióféléket és szezámmagot tartalmazhat. |
Származási hely | Argentína |
Tápérték információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.