Inkabogyó

Látásjavító
Egyszerre édeskés, savanykás ízvilág
Ellenőrzött forrás

Leírás

Mi is ez pontosan?

Ha láttál már mazsolát, akkor nagyjából tudod, hogy kell elképzelni az inkabogyót. Latin neve physalis peruviana, vagy perui földicseresznye. Enyhe keserédes utóízt hagy az ember szájában, miután megkóstolta és kitűnően illik a goji bogyóhoz, melyet természetesen megtalálhatsz a Finest webáruházában, mégpedig ITT. Magas területeken, főleg Peruban őshonos. Az aszalt inkabogyó pedig csodás tulajdonságokkal bír.

És mit tud?

-Magas a protein, vagyis fehérjetartalma: kb. 14%.
-Fitoszterol tartalma meggátolja a káros koleszterin felszívódását szervezetünkben, s így csökken a vér koleszterinszintje.
-Nagyszerű rostforrás, ez teljes tömegének nagyjából húsz százalékát teszi ki.
-Az inkabogyó számtalan vitamint tartalmaz és többek között még béta-karotint is. Ezek együttes erővel veszik fel a harcot olyan kellemetlen egészségromboló folyamatokkal, mint a fáradság, levertség, anyagcsere alul működés, májbetegségek, gyulladások.
-Fokozza az immunrendszer működését.

További információk

Összetevők

Inkabogyó

Származási hely

Kolumbia

Tápérték információk

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 338 Kcal / 1426 Kj
Zsír: 3,7 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,5 g
Szénhidrát: 58,6 g
Amelyből cukrok: 31,4 g
Rost: 15,7 g
Fehérje 9,9 g
Só: 0 g

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inkabogyó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük