Kendermag – Hántolt

Rendkívül tápláló
Gazdag ásványi anyagokban
Fejedelmi ínyencség

Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Miért jó a kendermag?

Generációnk egyik legnagyobb félreértése, hogy a kendernövény rossz. Kevesen tudják, hogy a növény minden egyes része felhasználható, így a magja is, ami rengeteg egészségmegőrző hatással rendelkezik. Nálunk kapható hántolt, illetve hántolatlan formában is (utóbbit ITT tudjátok megtekinteni). A hántolt kendermag: jöjjenek az előnyök!

Rendkívül tápláló, olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz (mint például az Omega 3, vagy Omega 6), melyeket szervezetünk nem tud előállítani, de mégis elengedhetetlenek a megfelelő szív-és érrendszer működéséhez. Ennek beviteli aránya, táplálékkal együtt optimálisan egy a háromhoz: a hántolt kendermag pont ilyen.

Ásványi anyagokban gazdag: tartalmaz magnéziumot, vasat, kalciumot és mangánt is. Ezen felül még E-és B-vitaminokat is.

Milyen érvek szólnak fogyasztása mellett? Csak néhány a sok közül:

-Segíthet a fogyásban
-A magban rejtőző protein segít a helyes izomműködésben
-A préselt mag olaját tartják a legtökéletesebben kiegyensúlyozottnak az összes olaj között
-Segít a megfelelő agyműködés megőrzésében
-A cukorbeteg diéta egyik nagyszerű kiegészítője

Használd gyümölcs, vagy zöldségsaláták ízesítéséhez, szendvicsekbe, turmixokba, tészták és levesek ízesítéséhez is, nem fogsz csalódni!

 

További információk

Összetevők

Kendermag

Származási hely

Németország

Allergén informácó

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 586 Kcal / 2451 Kj
Zsír: 48,75 g
Amelyből telített zsírsavak: 4,6 g
Szénhidrát: 8,67 g
Amelyből cukrok: 1,5 g
Rost: 4g
Fehérje: 31,56 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kendermag – Hántolt” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük