Egész, natúr szemek
Alacsony kalóriatartalom
Magas magnéziumtartalom
Nagy, világos, egész szemek
Édeskés ízvilág
Krémekhez, pörköléshez is tökéletes alapanyag
Kesudió – A kategória
Leírás
Miért jó a natúr kesudió?
A kesudió sokak számára egyfajta tiltott dolog, hiszen általában nem a legolcsóbb választás, mégis abbahagyhatatlan, fantasztikus, csodás ízvilággal rendelkezik. Talán segíthet ezen tiltott gondolat megfékezésében az a tény, hogy a kesudió nemcsak finom, de még egészséges is. Fogyasztásával megelőzhetjük a rákot a benne található flavonolok egy bizonyos típusának köszönhetően.
Kalóriatartalma alacsonyabb más diókhoz képest, azonban olajsava védi szívünket.
Magnéziumtartalma csökkenti a vérnyomást illetve jó hatással van a csontokra (így a fogakra és az ínyünkre is), réztartalma pedig a hajunk színének megtartásában segít.
Rendszeres fogyasztása akár 25%-kal csökkentheti az epekő kialakulását, ráadásul jó koleszterin tartalmának köszönhetően kitűnően illeszkedik a diétánkba. Ha egészséges, finom csemegére vágyik, ez a legmegfelelőbb választás. Más magokkal, aszalt gyümölcsökkel vegyítve kiváló energizáló sportolás előtt. Termékünk jótékony hatásairól bővebben itt is olvashat!
Az A kategóriájú egyik tulajdonsága, hogy édeskésebb ízvilágú, mint a B kategória. Amennyiben az enyhén savanykásabb ízeket jobban szereti, úgy kérem kattintson IDE.
További információk
Összetevők | Kesudió |
---|---|
Allergének | Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat. |
Átlagos tápérték | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Származási hely | Vietnám/Dél-Afrika/Togo/Elefántcsontpart |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.