Kesudió – A kategória

Egész, natúr szemek
Alacsony kalóriatartalom
Magas magnéziumtartalom
Nagy, világos, egész szemek
Édeskés ízvilág
Krémekhez, pörköléshez is tökéletes alapanyag

Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Miért jó a natúr kesudió?

A kesudió sokak számára egyfajta tiltott dolog, hiszen általában nem a legolcsóbb választás, mégis abbahagyhatatlan, fantasztikus, csodás ízvilággal rendelkezik. Talán segíthet ezen tiltott gondolat megfékezésében az a tény, hogy a kesudió nemcsak finom, de még egészséges is. Fogyasztásával megelőzhetjük a rákot a benne található flavonolok egy bizonyos típusának köszönhetően.

Kalóriatartalma alacsonyabb más diókhoz képest, azonban olajsava védi szívünket.

Magnéziumtartalma csökkenti a vérnyomást illetve jó hatással van a csontokra (így a fogakra és az ínyünkre is), réztartalma pedig a hajunk színének megtartásában segít.

Rendszeres fogyasztása akár 25%-kal csökkentheti az epekő kialakulását, ráadásul jó koleszterin tartalmának köszönhetően kitűnően illeszkedik a diétánkba. Ha egészséges, finom csemegére vágyik, ez a legmegfelelőbb választás. Más magokkal, aszalt gyümölcsökkel vegyítve kiváló energizáló sportolás előtt. Termékünk jótékony hatásairól bővebben itt is olvashat!

Az A kategóriájú egyik tulajdonsága, hogy édeskésebb ízvilágú, mint a B kategória. Amennyiben az enyhén savanykásabb ízeket jobban szereti, úgy kérem kattintson IDE.

További információk

Összetevők

Kesudió

Allergének

Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Átlagos tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 552,7 Kcal / 2314 Kj
Zsír: 43,9 g
Amelyből telített zsírsavak: 7,2 g
Szénhidrát: 30,2 g
Amelyből cukrok: 5,9 g
Rost: 3,3 g
Fehérje 18,2 g
Só: 0 g

Származási hely

Vietnám/Dél-Afrika/Togo/Elefántcsontpart

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kesudió – A kategória” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük