Kesudió – B kategória

Enyhén savanykásabb ízvilág
Töredezett szemekkel is
Közepes szemméret
Krémekhez nem ajánljuk

Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Miért jó a natúr kesudió?

Természetesen a legfontosabb indok az, hogy rettenetesen finom. Másrészről ott vannak azok az elhanyagolhatatlan aprólékok is, hogy a kesudió nagyon egészséges is. Csak néhány a pozitív hatásai közül:

-A magnéziumról köztudott, hogy így-és fogvédő hatással rendelkezik. A kesudió tele van magnéziummal!
-Segít az egészséges emésztés létrehozásában
-Tele van olyan ásványi anyagokkal, amik antioxidáns hatással rendelkeznek, így számos fontos enzim működésében szerepet játszanak.
-A közhiedelemmel ellentétben a nem hizlal, sőt! A hetente kétszer kesudiót fogyasztók gyakran számoltak be fogyasztó hatásáról is.
-Napi fogyasztás mellett huszonöt százalékkal csökkentheti az epekövek jelentkezését.
-Egészséges idegek, egészséges csontok!
-Magas magnézium tartalommal rendelkezik, ami csökkenti a vérnyomást.
-Hajregeneráló hatással bír.

A B kategóriájú egyik tulajdonsága, hogy savanykásabb ízvilágú, mint a B kategória. Amennyiben az édeskésebb ízeket jobban szereti, úgy kérem kattintson IDE.

További információk

Összetevők

Kesudió

Allergének

Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Átlagos tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 552,7 Kcal / 2314 Kj
Zsír: 43,9 g
Amelyből telített zsírsavak: 7,2 g
Szénhidrát: 30,2 g
Amelyből cukrok: 5,9 g
Rost: 3,3 g
Fehérje 18,2 g
Só: 0 g

Származási hely

Vietnám/Dél-Afrika/Togo/Elefántcsontpart

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kesudió – B kategória” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük