Egész, natúr szemek
Alacsony kalóriatartalom
Magas magnéziumtartalom
Nagy, világos, egész szemek
Édeskés ízvilág
Krémekhez, pörköléshez is tökéletes alapanyag
Kesudió – Pörkölt – A kategória
Leírás
Miért jó natúr fogyasztani?
Arra gondolsz sörkorcsolya fogyasztás közben, hogy “na jó, csak még egyet”? Attól tartasz közben, hogy ártasz az alakodnak? Egyrészt: nincs olyan nasi, amit ne “ésszel” kéne fogyasztani. Másrészt, ha szeretnéd megtalálni az egyik legegészségesebb rágcsálnivalót, akkor jó helyen jársz. A kesudió fogyasztásával megelőzhetjük a rákot a benne található flavonolok egy bizonyos típusának köszönhetően.
A kesudió kalóriatartalma alacsonyabb más diókhoz képest, azonban olajsava védi szívünket. Magnéziumtartalma csökkenti a vérnyomást illetve jó hatással van a csontokra (így a fogakra és az ínyünkre is), réztartalma pedig a hajunk színének megtartásában segít.
Rendszeres fogyasztása akár 25%-kal csökkentheti az epekő kialakulását, ráadásul jó koleszterin tartalmának köszönhetően kitűnően illeszkedik a diétánkba. Ha egészséges, finom csemegére vágyik a kesudió a megfelelő választás. Más magokkal, aszalt gyümölcsökkel vegyítve kiváló energizáló sportolás előtt. Termékünk jótékony hatásairól bővebben itt is olvashat!
Az A kategóriájú egyik tulajdonsága, hogy édeskésebb ízvilágú, mint a B kategória. Amennyiben az enyhén savanykásabb ízeket jobban szereti, úgy kérem kattintson IDE.
További információk
Összetevők | Kesudió, napraforgóolaj |
---|---|
Allergének | Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat. |
Átlagos tápérték | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Származási hely | Vietnám/Dél-Afrika/Togo/Elefántcsontpart |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.