Kesudió – Pörkölt – A kategória

Egész, natúr szemek
Alacsony kalóriatartalom
Magas magnéziumtartalom
Nagy, világos, egész szemek
Édeskés ízvilág
Krémekhez, pörköléshez is tökéletes alapanyag

Leírás

Miért jó natúr fogyasztani?

Arra gondolsz sörkorcsolya fogyasztás közben, hogy “na jó, csak még egyet”? Attól tartasz közben, hogy ártasz az alakodnak? Egyrészt: nincs olyan nasi, amit ne “ésszel” kéne fogyasztani. Másrészt, ha szeretnéd megtalálni az egyik legegészségesebb rágcsálnivalót, akkor jó helyen jársz. A kesudió fogyasztásával megelőzhetjük a rákot a benne található flavonolok egy bizonyos típusának köszönhetően.

A kesudió kalóriatartalma alacsonyabb más diókhoz képest, azonban olajsava védi szívünket. Magnéziumtartalma csökkenti a vérnyomást illetve jó hatással van a csontokra (így a fogakra és az ínyünkre is), réztartalma pedig a hajunk színének megtartásában segít.

Rendszeres fogyasztása akár 25%-kal csökkentheti az epekő kialakulását, ráadásul jó koleszterin tartalmának köszönhetően kitűnően illeszkedik a diétánkba. Ha egészséges, finom csemegére vágyik a kesudió a megfelelő választás. Más magokkal, aszalt gyümölcsökkel vegyítve kiváló energizáló sportolás előtt. Termékünk jótékony hatásairól bővebben itt is olvashat!

Az A kategóriájú egyik tulajdonsága, hogy édeskésebb ízvilágú, mint a B kategória. Amennyiben az enyhén savanykásabb ízeket jobban szereti, úgy kérem kattintson IDE.

További információk

Összetevők

Kesudió, napraforgóolaj

Allergének

Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Átlagos tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 580 Kcal / 2426 Kj
Zsír: 47,8 g
Amelyből telített zsírsavak: 8,5 g
Szénhidrát: 29,9 g
Amelyből cukrok: 5 g
Rost: 3,3 g
Fehérje 16,8 g
Só: 0 g

Származási hely

Vietnám/Dél-Afrika/Togo/Elefántcsontpart

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kesudió – Pörkölt – A kategória” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük