Egész, natúr szemek
Alacsony kalóriatartalom
Magas magnéziumtartalom
Nagy, világos, egész szemek
Édeskés ízvilág
Krémekhez, pörköléshez is tökéletes alapanyag
Kesudió – Sós Pörkölt – A kategória
Leírás
Miért jó a natúrban fogyasztani?
Mert a kesudió szerencsére nem csak kiváló sörkorcsolya, de rendkívül egészséges is. Fogyasztásával megelőzhetjük a rákot a benne található flavonolok egy bizonyos típusának köszönhetően.
Milyen egészségnövelő hatásokkal rendelkezik a kesudió?
Ó, rengeteggel! Az egyik legfontosabb azonban az, hogy a többi dióféléhez képest alacsonyabb kalóriatartalommal rendelkezik. Ráadásul rendszeres fogyasztása még a szívünket is védi. Félsz, hogy lassan kifakul a hajad? Magokkal kapcsolatos kutatások bebizonyították, hogy a kesudió segíthet hajad színének megtartásában, hála a réztartalmának. Magnéziumtartalma csökkenti a vérnyomást, illetve jó hatással van a csontokra (így a fogakra és az ínyünkre is).
Rendszeres fogyasztása akár 25%-kal csökkentheti az epekő kialakulását, ráadásul jó koleszterin tartalmának köszönhetően kitűnően illeszkedik a diétánkba. Ha egészséges, finom csemegére vágyik a kesudió a megfelelő választás. Más magokkal, aszalt gyümölcsökkel vegyítve kiváló energizáló sportolás előtt. Termékünk jótékony hatásairól bővebben itt is olvashat!
Az A kategóriájú egyik tulajdonsága, hogy édeskésebb ízvilágú, mint a B kategória. Amennyiben az enyhén savanykásabb ízeket jobban szereti, úgy kérem kattintson IDE.
További információk
Összetevők | Kesudió, só, napraforgóolaj. |
---|---|
Allergének | Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat. |
Átlagos tápérték | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Származási hely | Vietnám/Dél-Afrika/Togo/Elefántcsontpart |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.