Kesudió – Sós Pörkölt – A kategória

Egész, natúr szemek
Alacsony kalóriatartalom
Magas magnéziumtartalom
Nagy, világos, egész szemek
Édeskés ízvilág
Krémekhez, pörköléshez is tökéletes alapanyag

Leírás

Miért jó a natúrban fogyasztani?

Mert a kesudió szerencsére nem csak kiváló sörkorcsolya, de rendkívül egészséges is. Fogyasztásával megelőzhetjük a rákot a benne található flavonolok egy bizonyos típusának köszönhetően.

Milyen egészségnövelő hatásokkal rendelkezik a kesudió?

Ó, rengeteggel! Az egyik legfontosabb azonban az, hogy a többi dióféléhez képest alacsonyabb kalóriatartalommal rendelkezik. Ráadásul rendszeres fogyasztása még a szívünket is védi. Félsz, hogy lassan kifakul a hajad? Magokkal kapcsolatos kutatások bebizonyították, hogy a kesudió segíthet hajad színének megtartásában, hála a réztartalmának. Magnéziumtartalma csökkenti a vérnyomást, illetve jó hatással van a csontokra (így a fogakra és az ínyünkre is).

Rendszeres fogyasztása akár 25%-kal csökkentheti az epekő kialakulását, ráadásul jó koleszterin tartalmának köszönhetően kitűnően illeszkedik a diétánkba. Ha egészséges, finom csemegére vágyik a kesudió a megfelelő választás. Más magokkal, aszalt gyümölcsökkel vegyítve kiváló energizáló sportolás előtt. Termékünk jótékony hatásairól bővebben itt is olvashat!

Az A kategóriájú egyik tulajdonsága, hogy édeskésebb ízvilágú, mint a B kategória. Amennyiben az enyhén savanykásabb ízeket jobban szereti, úgy kérem kattintson IDE.

További információk

Összetevők

Kesudió, só, napraforgóolaj.

Allergének

Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Átlagos tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 580 Kcal / 2426 Kj
Zsír: 47,8 g
Amelyből telített zsírsavak: 8,5 g
Szénhidrát: 29,9 g
Amelyből cukrok: 5 g
Rost: 3,3 g
Fehérje 16,8 g
Só: 1 g

Származási hely

Vietnám/Dél-Afrika/Togo/Elefántcsontpart

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kesudió – Sós Pörkölt – A kategória” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük