Magas C-vitamin tartalom
Káliumban gazdag
Müzlibe, tortákhoz, süteményekbe
Hozzáadott anyagoktól mentes
Intenzív savanyú, ribizli íz
Piros Ribizli – Liofilizált
Leírás
Ilyet még sose kóstoltál!
A liofoliziált piros ribizli több szempontból is érdekes. Egyrészt: mindennapjainkban ritkán fogyasztunk piros ribizlit, pedig igen egészséges. A liofilizálás segítségével pedig olyan “halmazállapotban” fogyaszthatjuk ezt a különlegességet, ami semmivel sem összehasonlítható.
Miért jó a liofilizált ribizli?
A liofilizált ribizli – vagy más néven, piros/vörös ribiszke – kellemes, savanykás ízű és rendkívül magas C-vitamin tartalommal bír. Ennek megőrzése miatt friss fogyasztásra, gyorsfagyasztásra, liofilizálásra tökéletes, ugyanakkor dzsemek, lekvárok, gyümölcslevesek, mártások elkészítéséhez is kiváló. A C-vitamin mellett a liofilizált piros ribizli fontos ásványi anyagai közül kiemelkedő a káliumtartalma, növényi zsírjai pedig jótékony hatással vannak a bőrre. A liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékeny, emiatt csomagolása, és a csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelt figyelmet igényel. A gyümölcs kiváló müzlibe, sütemények díszítésére és mártások elkészítéséhez. A piros ribizliről fogyasztásának előnyeiről ide kattintva olvashat további információkat.
További információk
Összetevők | Piros Ribizli |
---|---|
Származási hely | Németország |
Allergének | Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. |
Tápanyag információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.