A hagyományos mandula összes jó tulajdonságával
Különleges rágcsálnivaló
Tökéletes ételek díszítéséhez
Mandula pálcika
Leírás
Mindent a manduláról!
Gondoltad volna-e, hogy a legkiválóbb mandula, pontosabban héjas mandula az Egyesült Államokból, azon belül is Kaliforniából érkezik hozzánk? Pedig így van. Az is érdekes tudnivaló még, hogy a manduláknak külön besorolási rendszere van, mely 3 főbb ismérvet takar, ezek alapján értékelik őket. Számít a mandula fajtája (pl. Nonpareil, Monterey, Carmel, Butte, Frizt, Padre, Aldrich, Wood Colony, Price, Sonora), mérete (18/20-40/50) és osztálya. A szemek osztályozása nyolc tényező alapján történik. Számít a szemek szabályosságra, karcolások és sérülések, a dupla szemek aránya, idegen anyagok, por, törött darabok, egyéb sérülések és komolyan sérült szemek aránya. A mandula pálcika fontosabb információi:
-A mandula pálcika fogyasztásával jó eséllyel csökken a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélye
-Magas rosttartalma gyógyír lehet különböző szorulással kapcsolatos panaszokra
-Gazdag E-vitaminban, ami csökkenti az öregedési folyamatokat
-Serkenti az agy működését, a memória megőrzését és a figyelmi zavarok leküzdését
-Rendszeres fogyasztásával erősödik a hajszerkezet
-Elengedhetetlen a csonterősítéshez, mivel gazdag foszforban és káliumban
-Káros koleszterinszint csökkentő hatással rendelkezik, hála a telítetlen zsírsavaknak
A mandula pálcika különleges, hosszanti vágott verzióban kerül az asztalokra, rágcsálnivalóként, sütemények díszítéseként, salátákhoz, töltelékekhez, pirítva és nyersen egyaránt.
További információk
Összetevők | Mandula |
---|---|
Allergének | Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat. |
Származási hely | USA |
Tápérték információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.