Kényeztető ízvilág
Selymes csokoládé
Olajdús mandula
Mandula – Tejcsokoládéban
Leírás
Fenséges csoda, édesszájúaknak
Tudtad, hogy a mandula az egyik legnépszerűbb magféle? Azért sejthető volt, hisz brit tudósok is bebizonyították! Sós, natúr, pörkölt, héjas változata sok boldog percet okozott már mindnyájunknak, de a tejcsokoládés mandula még többet fog. Nagy a kísértés, de szerintünk engedj neki, hisz az egyik legkitűnőbb cseh csokoládéfajtába van mártva ez az egészséges mag, garantáltan nem fogod megbánni!
Ha pedig megtetszett, akkor próbáld ki a tejcsokoládéba mártott VÖRÖS ÁFONYÁT, vagy tejcsokoládéba mártott KÓKUSZ KOCKÁT.
A tejcsokoládés mandula jótékony hatásairól
-A mandula (a legtöbb magféléhez hasonlóan) olajos, és tele van telítetlen zsírsavakkal, melyek segítenek csökkenteni a káros koleszterinszintet.
-Rendszeres fogyasztása csökkenti a szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélyét.
További információk
Összetevők | Tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaómassza, növényi olaj, tejzsír, tejsavópor, laktóz, |
---|---|
Allergének | Diófélék, laktóz. Nyomokban földimogyorót, glutént és szóját tartalmazhat. |
Származási hely: | Csehország |
Tápérték információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.