Minőség fölötti kakaópor felhasználásával
Nagyszerű ízharmónia
Magyar minőség
Manduladrazsé – Kakaós
Leírás
A forró kakaót csak télen esik jól fogyasztani…
…bezzeg a kakaós manduladrazsé! Egy különleges magyar kézműves csokoládé-műhelyből érkezik hozzánk ez a visszautasíthatatlan, fenséges íz-csoda, melynél jobbat keresve sem találhatsz. A ízvilág, a külső… minden egyes tulajdonsága elismerésre méltó. A mandulát először tejcsokoládéban, majd finomra őrölt kakaóban forgatják meg, pont úgy, ahogy szereted!
A kakaós manduladrazsé “testvérei”
Ha kipróbálnád a többi ízvilágot is, ne habozz! A Finest Webáruházban rendelhetsz KARAMELLÁS, vagy FEHÉRCSOKIS-KÓKUSZOS manduladrazsét is. És miért ne tennéd?
A mandula jótékony hatásairól
-A mandula (a legtöbb magféléhez hasonlóan) olajos, és tele van telítetlen zsírsavakkal, melyek segítenek csökkenteni a káros koleszterinszintet.
-Rendszeres fogyasztása csökkenti a szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélyét.
További információk
Összetevők | Tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma) pörkölt mandulabél, kakaópor. |
---|---|
Allergének | Szója, laktóz, diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat. |
Származási hely | Magyarország |
Tápérték információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.