Magyar termék
Nagyszerű ízharmónia
Prémium tejcsokoládéba, karamellába mártva
Manduladrazsé – Karamellás
Leírás
Tudjuk, vannak köztetek, akik nem rajonganak a karamelláért…
…de szerintünk a karamellás manduladrazsé meg fog győzni titeket ennek az ellenkezőjéről. Egy mód van rá, hogy ennek a kérdéskörnek a végére járhassunk: meg kell kóstolnod! De igazából biztosak vagyunk a végeredményben, hiszen egyszerűen fantasztikus ez a fenséges ínyencség.
Az isteni, magyar mandulát először fehércsokiba, majd karamellába mártották és így jött létre a karamellás manduladrazsé.
Ha továbbra sem vagy meggyőzve (vagy csak szeretnéd kiegészíteni az érzést), akkor ajánljuk figyelmedbe néhány másik manduladrazsénkat is: például a FEHÉRCSOKIS-KÓKUSZOSAT, vagy az ÉTCSOKOLÁDÉSAT.
A mandula jótékony hatásairól
-A mandula (a legtöbb magféléhez hasonlóan) olajos, és tele van telítetlen zsírsavakkal, melyek segítenek csökkenteni a káros koleszterinszintet.
-Rendszeres fogyasztása csökkenti a szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélyét.
További információk
Összetevők | Fehércsokoládé (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, temészetes aroma), tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aroma), pörkölt mandulabél, karamellizált cukor, méz, természetes karamell aroma. |
---|---|
Allergének | Szója, laktóz, diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat. |
Származási hely | Magyarország |
Tápérték információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.