Mangó – natúr, aszalt

Intenzív érett, természetes íz
Enyhén savanykás
Rostos textúra
Natúr hozzáadott anyagoktól mentes
szeletelt mangóból

Leírás

Mik az alapvető tudnivalók?

Az aszalt mangó eredetileg a mangóból készül, melynek őshazája India. Nagy utat tett meg innen világhódító útja során, először ugyanis Afrikába került a portugál hajósoknak köszönhetően, majd csak ezután került Európába, de már csak a 18. században. A mangó a szömörcefélék családjába tartozik, melynek édes ízű, egzotikus termését fogyasztjuk.

Miért jó az aszalt mangó?

Az aszalt mangó fogyasztása csökkenti a koleszterin szintet, tisztítja a bőrt és a pólusokat. A benne található enzimek segítik az emésztést. A benne található A-, B1-, B2- és E-vitaminok mind hasznosak szervezetünk számára. A gyümölcs a hozzáadott anyagok nélkül történő aszalás eredményeként rendkívül intenzív ízű, az eredeti termés helyén történő aszalás eredményeként pedig az íze nehezen összehasonlítható az itthon is kapható friss gyümölcsével. Magas rosttartalma miatt főként közvetlen fogyasztása jellemző, azonban megjelenése miatt torták és fagylaltok díszítésére használható. Ezen felül ajánljuk még a reggeli müzlink, zabkásánk ízesítésére, de a kísérletező kedvűek akár sültek mellé is helyezhetik a tepsiben.

További információk

Összetevők

Mangó, étkezési sav: citromsav

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Származási hely

Thaiföld

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 360 Kcal / 1507 Kj
Zsír: 0 g
Amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 89 g
Amelyből cukrok: 42 g
Rost: 2 g
Fehérje 1 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mangó – natúr, aszalt” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük