Kitűnő a korai öregedés ellen
Extra kellemes íz
Magas antioxidáns tartalom
Mazsola – Extra Arany
Leírás
Honnan származik a mazsola?
Az extra arany mazsola leggyakrabban magtalan szőlőfajták aszalt, megaszalódott bogyója. A szüretelési eljárásnak, folyamatnak különösen óvatosnak kell lennie, hiszen ha kocsánycsonkok maradnak a szőlőn, az mindent tönkretehet. A szüretelés után alaposan meg kell mosni a szemeket hideg vízzel, majd szárítják, osztályozzák, gőzölik. Érdekesség: évente körülbelül másfél millió tonnányit termelnek belőle.
És mire jó az extra arany mazsola(azon kívül, hogy finom)?
Tudjuk, tudjuk, sokan kiszedik a süteményekből, de nagy kár, hiszen a mazsola igen hatékony egészségmegőrző hatásokkal rendelkezik, duplán igaz ez a Finest Extra Arany Mazsolára. “Szemezgessünk” ezekből most néhányat!
-Már naponta néhány szem belőle jót tesz az emésztésnek, gyomornak. Olyan rostokat tartalmaz, melyek megszüntetik a székrekedést.
-Nagy mennyiségben tartalmaz vasat és B-vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a vérszegénység kezelésében.
-Kevesen tudják, de meglepően hatékony, ha füst és légszennyezés hatására kialakult szabadgyökök elpusztításáról van szó. A szabadgyökök felelnek a korai öregedésért, illetve a sejtkárosodás legjaváért.
További információk
Összetevők | Mazsola, antioxidáns: kén-dioxid, napraforgóolaj |
---|---|
Allergének | Szulfit. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. |
Származási hely | Chile |
Tápérték információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.