Mazsola – Thompson

Kitűnő müzlikhez, édességekhez, de akár gyümölcslevesekhez is
Abbahagyhatatlan
Remek textúra

Leírás

Honnan származik a mazsola?

A Thompson mazsola leggyakrabban a legkitűnőbb magtalan szőlőfajták aszalt, megaszalódott bogyója. Óvatosan kell szüretelni hozzá, hogy ne maradjanak kocsánycsonkok a szőlőn. Ezután hideg vízzel alaposan megmossák, majd szárítják, osztályozzák, gőzölik. Érdekesség: évente körülbelül másfél millió tonnányit termelnek belőle.

És mire jó a Thompson mazsola (azon kívül, hogy finom)?

Tudjuk, tudjuk, sokan kiszedik a süteményekből, de nagy kár, hiszen a mazsola igen hatékony egészségmegőrző hatásokkal rendelkezik, duplán igaz ez a Nuts & Berries Thompson típusú mazsolájára, melynek különlegessége, hogy nem arany színű, hanem sötétebb, barna, majdnem fekete. Kisebb szemű, mint arany társai (melynek Extra Arany változatát megtalálhatod ITT), és kissé fanyarabb ízvilágú is. De biztosak vagyunk benne, hogy bármelyiket is válaszd, nem fogsz csalódni, mert a Nuts & Berries elsőszámú szabálya, hogy csak és kizárólag a legnagyszerűbb termékek kerülhessenek asztalodra – s onnan majd a gyomrodba is!

-Már naponta néhány szem belőle jót tesz az emésztésnek, gyomornak. Olyan rostokat tartalmaz, melyek megszüntetik a székrekedést.
-Nagy mennyiségben tartalmaz vasat és B-vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a vérszegénység kezelésében.
-Kevesen tudják, de meglepően hatékony, ha füst és légszennyezés hatására kialakult szabadgyökök elpusztításáról van szó. A szabadgyökök felelnek a korai öregedésért, illetve a sejtkárosodás legjaváért.

További információk

Összetevők

Mazsola, napraforgóolaj

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Származási hely

Chlle

Átlagos tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 299 Kcal / 1252 Kj
Zsír: 0,46 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,06 g
Szénhidrát: 79,18 g
Amelyből cukrok: 59,19 g
Rost: 3,7 g
Fehérje 3,07 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mazsola – Thompson” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük