Aszalt Meggy

A-, és C-vitaminban gazdag gyümölcs
Szemenként ellenőrzött minőség
Kitűnő ízvilág

Leírás

A meggyről nagy vonalakban

A meggy egy csonthéjas magvú gyümölcs, illetve a fa, melyen terem. Az ókori Perzsiában, illetve az akkori Földközi-tenger vidékén is ismerték már. A magyar fordítás pedig finnugor eredetű, ami azt jelzi, hogy már biztosan több mint ezer éve ismerjük és szeretjük. Az aszalt meggy pedig biztos, hogy velünk marad még legalább ezer évig.

Mitől olyan jó az aszalt meggy?

A Nuts & Berries aszalt meggye a világ egyik legkitűnőbb termőtalajában kezdi pályafutásában, ez pedig a magyar. Az pedig tudományos tény, hogy a meggy az egyik legegészségesebb gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe alatt az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmat rejti, mely gyümölcsben előfordulhat. Pozitív tulajdonságai:

-Szerves savai serkenthetik a veseműködést, segíthetnek az erek tisztításában és elősegítik a vitaminok felszívódását.
-Erősíti szervezetünk természetes védekező rendszerét, vagyis az immunrendszert.
-Magas káliumtartalma segít az izomrendszer és a szív megfelelő működésének kialakításában.
-Az aszalt meggy még a fogínygyulladást is mérsékelheti!

További információk

Összetevők

Meggy

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Egyéb informácó

A gondos válogatás ellenére magot vagy magtöretet tartalmazhat

Származási hely

Magyarország

Átlagos tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 304 Kcal / 1272 Kj
Zsír: 1,8 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,18 g
Szénhidrát: 74,1 g
Amelyből cukrok: 67 g
Rost: 9,7 g
Fehérje: 6,1 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aszalt Meggy” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük