Habos állag
Intenzív, édes, barack íz
Liofilizált gyümölcsöknél nedvesebb, puhább
Őszibarack – Liofilizált
Leírás
Miért jó a liofilizált őszibarack?
A liofilizált őszibarack számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, ezekből az első és legfontosabb természetesen az, hogy isteni finom! De azon tények mellett se menjünk el szó mellett, melyek alátámasztják az egészségmegőrző hatásokat. Magas vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönhetően jó hatással van a szívre és az érrendszerre, csökkenti a vérnyomást, B-vitamin tartalma pedig bőr- és hajszépítő hatású. Magas rosttartalma elősegíti az emésztést. A liofilizált barack kitűnő hozzávalója lehet süteményeknek, müzlinek, vagy a reggeli zabkásának. Nyáron fagylaltkehelybe téve is igen ízletes. A liofilizálás előnye, hogy a friss gyümölcs ásványianyag- és vitamintartamát a fagyasztva szárított gyümölcs szinte érintetlenül megőrzi. Az őszibarack előnyeiről ide kattintva találhat további információkat.
A liofilizálásról
A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a gyümölcsben megtalálható vitaminokat, tápanyagokat és ásványanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!
További információk
Összetevők | Őszibarack |
---|---|
Származási hely | Németország |
Allergének | Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. |
Tápanyag információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.