Univerzálisan közkedvelt ízvilág
Könnyebb fogyasztás
Nem tartalmaz sót
Pisztácia – hántolt
Leírás
Van olyan, aki nem szereti a pisztáciát?
Szerintünk nincs! Ezt a magfélét már évezredek óta fogyasztják, először Ázsiában, annak is a nyugati részén termesztették. Sok magtársához hasonlóan a pisztácia is magas zsírtartalommal rendelkezik, de ezen zsírok nagy része egyszeresen telítetlen zsírsav, így segít megelőzni a szívinfarktust és a koszorúér megbetegedéseket.
Te tudod, mi az az arginin?
Sokáig mi se tudtuk, pedig milyen nagyszerű anyag! Szervezetünk számtalan egészségfenntartó folyamatában részt vesz, ezek közül talán a legfontosabb az anyagcsere működtetése. És hogy hogy kapcsolódik ide ez a nagyszerű anyag? Azért, mert a pisztácia hatalmas mennyiségben tartalmaz belőle!
A hántolt pisztáciát előzőlegesen megszabadították kemény héjától, így a fogyasztás leegyszerűsödésén kívül más különbséget nem mutat héjas verziójától. Ha mégis inkább a héjas, sós változatot részesíti előnyben, ITT azt is megrendelheti!
Egy érdekes infó a pisztáciáról:
Ültetése magokról történik, körülbelül 2 centiméter mély, jó vízelvezetésű földbe kell ültetni. Folyamatos melegre, napsütésre van szüksége a csírázáshoz. Kis mértékben van szüksége vízre ebben a szakaszban, ugyanis a túl nagy nedvesség következtében a mag könnyen rothadásnak indul. Csírázás után enyhén kell nedvesen tartani a földjét.
További információk
Összetevők | Pisztácia |
---|---|
Származási hely | Irán |
Tápérték információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Allergének | Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat. |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.