Aszalt Sárgabarack – 1. Osztály

Nedvdús, édes ízvilág
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
Legmagasabb török minőség

Leírás

Bemutatás

A sárgabarack (de sok helyen ismerik kajszibarackként is) Kínából, vagy Közép-Ázsiából származik. A gyümölcsfa  sárgás, narancssárgás gyümölcsét fogyasztjuk. A sárgabarack, és az aszalt sárgabarack fantasztikus tulajdonságokkal rendelkezik. Íme ebből néhány:

Pontosan mikkel is?

-A sárgabarack szinte egésze, pontosan 85%-a víz, de magas arányban tartalmaz A-, és C-vitamint: előbbinek napi szükségletét már két-három szemmel is fedezhetjük (ami azért fontos, mert az A-vitamin segít megőrizni éleslátásunkat, erős rákellenes hatású, védi az ereket az elmeszedéstől és még a zsíranyagcserére is kedvezően hat). —Az aszalt sárgabarack azért is az egyik legértékesebb táplálékunk, mert megőrzi a nyers gyümölcs ásványanyag-, és vitamintartalmát.
-Magas béta-karotin tartalma antioxidáns hatású.
-Nagyszerű vasforrás, így hatékonyan csökkenthető vele a fáradékonyság, vagy kimerültség.

A Nuts & Berries aszalt sárgabarack

Ez a változata ráadásul 1. osztályú, vagyis nem tartalmaz hozzáadott cukrokat, így a fogyókúrázóknak sem kell tartaniuk tőle.

Osztályozatlan sárgabarackunkat megtalálhatja ITT.

 

További információk

Összetevők

Sárgabarack, antioxidáns: kén-dioxid

Származási hely

Törökország

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 241 Kcal / 1009 Kj
Zsír: 0,2 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,02 g
Szénhidrát: 62,6 g
Amelyből cukrok: 53,4 g
Rost: 7,3 g
Fehérje 3,4 g
Só: 0 g

Allergén információ

Szulfit. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aszalt Sárgabarack – 1. Osztály” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük