Emésztésjavító hatások
Kellemesen fanyar ízvilág
Magas fokon ellenőrzött fagyasztási eljárás
Szeder – Liofilizált
Leírás
A szederről
A liofilizált szeder nem elég hogy isteni finom, egyedi, különleges rágcsálnivaló, még egészséges is, hiszen a liofilizálás, vagy a szárítva fagyasztás segítségével még az eredeti gyümölcs összes hasznos tulajdonságával is rendelkezik. A szeder, s így a liofilizált szeder is kiváló antioxidáns forrás, így segít a szervezetnek leküzdenie a szabadgyököket. Serkenti az agyműködést, így az olyan öregedéssel járó események is elkerülhetők lehetnek, mint a memória elvesztése, vagy az Alzheimer-kór.
A liofilizálásról
A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a szederben megtalálható vitaminokat, tápanyagokat és ásványanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!
További információk
Összetevők | Szeder |
---|---|
Származási hely | Németország |
Allergének | Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. |
Tápanyag információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.