Szeder – Liofilizált

Emésztésjavító hatások
Kellemesen fanyar ízvilág
Magas fokon ellenőrzött fagyasztási eljárás

Leírás

A szederről

A liofilizált szeder nem elég hogy isteni finom, egyedi, különleges rágcsálnivaló, még egészséges is, hiszen a liofilizálás, vagy a szárítva fagyasztás segítségével még az eredeti gyümölcs összes hasznos tulajdonságával is rendelkezik. A szeder, s így a liofilizált szeder is kiváló antioxidáns forrás, így segít a szervezetnek leküzdenie a szabadgyököket. Serkenti az agyműködést, így az olyan öregedéssel járó események is elkerülhetők lehetnek, mint a memória elvesztése, vagy az Alzheimer-kór.

A liofilizálásról

A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a szederben megtalálható vitaminokat, tápanyagokat és ásványanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!

További információk

Összetevők

Szeder

Származási hely

Németország

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Tápanyag információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 287 Kcal / 1200 Kj
Zsír: 6,3 g
Amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 39,6 g
Amelyből cukrok: 39,6 g
Rost: 20 g
Fehérje 7,6 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szeder – Liofilizált” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

NE MARADJ LE:)
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hamarosan indul a webáruházunk rengeteg finomsággal és nyitási akciókkal. Ha nem akarsz lemaradni, akkor iratkozz fel, hogy az elsők között értesülhess.
Feliratkozok
Semmit nem kockáztatsz, mert bármikor leiratkozhatsz
close-link
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.