Vörös áfonya – Liofilizált

Terápiás és megelőző céllal is
Egészségtartósító hatások
Különleges ízvilág

Leírás

A vörös áfonyáról

A liofilizált vörös áfonya nagyszerű elemózsia. Néhány alapinformáció az eredeti gyümölcsről: az áfonya különösképp a hegyvidéki terepet kedveli, így számos helyen előfordul a nagyvilágban. Köztudott, hogy az áfonya igen egészséges, a liofilizálás módszerének segítségével pedig még az egészségmegőrző hatások többsége is megmarad. Tartalmaz magnéziumot, kalciumot, E-, C-, B-, és A-vitaminokat is. Ezek mind segíthetnek a magas vérnyomás, túlsúly, vagy akár érrendszeri betegségek leküzdésében is.

A liofilizálásról

A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a gyümölcsben megtalálható vitaminokat, tápanyagokat és ásványanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!

További információk

Összetevők

Vörösáfonya

Származási hely

Németország

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Tápanyag információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 353 Kcal / 2238 Kj
Zsír: 0 g
Amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 91,2 g
Amelyből cukrok: 29,4 g
Rost: 35,3 g
Fehérje 2,9 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vörös áfonya – Liofilizált” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük