Terápiás és megelőző céllal is
Egészségtartósító hatások
Különleges ízvilág
Vörös áfonya – Liofilizált
Leírás
A vörös áfonyáról
A liofilizált vörös áfonya nagyszerű elemózsia. Néhány alapinformáció az eredeti gyümölcsről: az áfonya különösképp a hegyvidéki terepet kedveli, így számos helyen előfordul a nagyvilágban. Köztudott, hogy az áfonya igen egészséges, a liofilizálás módszerének segítségével pedig még az egészségmegőrző hatások többsége is megmarad. Tartalmaz magnéziumot, kalciumot, E-, C-, B-, és A-vitaminokat is. Ezek mind segíthetnek a magas vérnyomás, túlsúly, vagy akár érrendszeri betegségek leküzdésében is.
A liofilizálásról
A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a gyümölcsben megtalálható vitaminokat, tápanyagokat és ásványanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!
További információk
Összetevők | Vörösáfonya |
---|---|
Származási hely | Németország |
Allergének | Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. |
Tápanyag információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.