Esztétikus, apró szemek
Magas antioxidáns tartalom
Különlegesen édes ízvilág
Mazsola – apró szemű, arany
Leírás
Honnan származik a mazsola?
A mazsola leggyakrabban magtalan szőlőfajták aszalt, megaszalódott bogyója. Óvatosan kell szüretelni hozzá, hogy ne maradjanak kocsánycsonkok a szőlőn. Ezután hideg vízzel alaposan megmossák, majd szárítják, osztályozzák, gőzölik. Érdekesség: évente körülbelül másfél millió tonnányit termelnek belőle.
És mire jó az apró szemű mazsola(azon kívül, hogy finom)?
Minden nap találkozhatunk olyan emberekkel, akik még a mazsola látványától is rosszul vannak. Kikapargatják a süteményekből, de milyen rosszul teszik! A mazsola, legyen szó bármilyen változatáról is, igen hatékony egészségmegőrző hatásokkal rendelkezik, duplán igaz ez a Finest Extra Arany Mazsolára. “Szemezgessünk” ezekből most néhányat!
-Már naponta néhány szem belőle jót tesz az emésztésnek, gyomornak. Olyan rostokat tartalmaz, melyek megszüntetik a székrekedést.
-Nagy mennyiségben tartalmaz vasat és B-vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a vérszegénység kezelésében.
-Kevesen tudják, de meglepően hatékony, ha füst és légszennyezés hatására kialakult szabadgyökök elpusztításáról van szó. A szabadgyökök felelnek a korai öregedésért, illetve a sejtkárosodás legjaváért.
A termék Extra Arany verzióját megtalálhatod ITT.
További információk
Összetevők | Mazsola, tartósítószer: kén-dioxid |
---|---|
Allergének | Szulfit. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. |
Származási hely | Irán |
Tápérték információ | Átlagos tápérték 100g termékben: |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.